Eigen spellen

Omdat er veel mensen zicht bezig houden met het maken van flash spellen, en dit vaak ook goed, leuk spellen zijn willen we deze mensen een kans bieden om hun spelletje op onze site te plaatsen.

Als jij een eigen flash spel hebt ontwikkeld en je wilt deze op onze website geplaatst zien neem dan contact met ons op. Maar let op het spel moet een bepaalde voorwaarden voldoen.

  • Het spel moet van goede kwaliteit zijn ook op fullscreen formaat. Als het spel er niet mooi en verzorgd uit ziet dan plaatsen wij het spel niet. We willen de kwaliteit van onze spellen hoog houde.
  • Het spel mag in geen geval beledigend of discriminerend zijn. We willen onze site zo toegankelijk mogelijk houden voor alle gamers ongeacht huidskleur, geslacht, godsdiens, sexuele geaardheid of wat den ook.
  • Wij betalen niet voor jullie games. Ongeacht hoe goed of geniaal het spel is. Wij bieden de spellen gratis aan, dit kunnen we niet volhouden als we moeten betalen voor de games op de site. Wil je geld verdienen met jouw game, denk dan eens aan het plaatsen van een link of banner.
  • Verder mag er in het spel absolut geen sex, bloot, enge realistische beelden of schrik effecten zitten. Dit is een spelletjes site die geschikt is voor kinderen onder de 12 jaar. Als wij uw spel niet geschikt achten voor deze doelgroep zullen wij het spel niet plaatsen.

Als wij reden zien om uw spel niet op onze site te plaatsen dan hebben we daar een rede voor en we zullen niet op deze beslissing terug komen.

Voldoet jouw game aan de eisen en wil je hem graag geplaatst zien op spelletjes-nl.nl. Neem dan contact met ons op door middel van het contact formulier. Vermeldt hoe het spel heet en geef een uitgebreide beschrijving van jouw spel. Als wij jouw spel goed achten dan zullen we contact met jouw opnemen.