Over ons

Het team van spelletjes-nl.nl bestaat uit allemaal spel liefhebbers. Als jaren spelen we zelf spelletjes en speuren we het net af naar de leukste spelletjes. Omdat we thuis zijn in de spelletjes en zelf ook de mogelijk hebben een website te ontwikkelen was het plan om een eigen spelletjes site te ontwikkelen snel gemaakt. Een paar maanden laten ging de site de lucht in!


Bij ons onderzoek naar spelletjes sites kwamen we erachten dat er ontzettend veel spelletjes sites online staan die niet geschikt zijn voor jongen kinderen terwijl zij de grootste groep bezoekers zijn.


Daarom hebben wij een spelletjes site gemaakt speciaal voor kinderen jonger dan 12 jaar! Je zult op deze site geen spelletjes tegen komen met bloot, sex, geweld, bloed en enge realistische beelden. Alle spelletjes zijn speciaal gescreend voor onze jonge bezoekers.


Hoe werkt de site?

Als je op de home pagina komt kun je uit de verschillende categorie meteen een spelletje kiezen. De spelletjes die je ziet zijn de meest gespeelde spelletjes van die categorie. Of je klikt bij de categorie van je keuze meer> aan en dan krijg je een overzicht van alle spelletjes in die categorie. Hier krijg zie je er ook meteen plaatjes bij dat maakt het wat makkelijker om te kiezen.

Onder ieder spel staan een omschrijving van wat de bedoeling is van het spel en hoe je hem moet besturen. Je kunt hier ook je mening kwijt over wat je van het spel vond.

De spelletjes op onze site zijn volledige gratis te spelen. En alleen de beste kwaliteit spelletjes zijn te vinden op spelletjes-nl.nl. Onze spelletjes database wordt ook continu aangevuld met nieuwe spelletjes daarom vindt je er altijd wel een spel dat je leuk vindt of nog nooit gespeeld hebt!