Spelletjes trends

Computerspellen zijn er in allerlij soorten. Van de actie spelletjes op de bekende spelcomputers als Wii, XBox en playstation tot de zware 3d simulatorspellen op de pc. Spelletjes die de laatste tijd echter in sneltreinvaart populairder worden zijn de flash games. Duizenden flash spelletjes & ook java games worden jaarlijks gelanceerd omdat de vraag naar nieuwe vormen en ideeen van deze spelletjes haast onbeperkt lijkt te stijgen. Flash games zijn zo populair, omdat ze op ieder moment en op veel verschillende computer apparatuur zijn te spelen. Zelfs de telefoons van vandaag de dag kunnen vaak al de spelletjes weergeven. Zo wordt de toepasbaarheid van deze flash spelletjes ook steeds verder uitgebreid, wat de populariteit alleen maar verder doet toenemen.

Was in eerste instantie de doelgroep van deze spelletjes voornamelijk de huismoeder van tussen de 20 en 40 jaar. Nu is eigenlijk iedereen doelgroep. Van 3 tot 80 jaar. Steeds meer mensen ontdekken de flashgames als een leuk tijdverdrijf dat op ieder moment van de dag beschikbaar is. Genres lopen uiteen van uitdagende puzzelspellen, actie en platform games tot casino gokkasten spelletjes. Ook in populaire netwerk sites als Facebook, Hyves & Myspace duiken de flash games op. Flash netwerk spelletjes als Farmville en Mafia hebben wereldwijd reeds miljoenen spelers. Waar het ophoud is nog onzeker. Duidelijk is wel dat de groei er nog lang niet uit is.

Flash spelletjes spelen? Kies op de homepage van de spelletjes nl website je favoriete genre of ga middels de zoekfunctie snel naar je favoriete spel. Spelletjes-nl wordt wekelijks aangevult met vele nieuwe leuke flash games, dus je vind altijd wel een leuke nieuwe game die je nog niet had gespeeld. Wedden dat je ze ook leuk vind!