Aankleed spelletjes

Ben jij een echte fashionista en vind je je uiterlijk, maar vooral ook je kleding, belangrijk? Sta je het liefst de hele dag voor de spiegel of ga je juist liever naar de stad om te zoeken naar de perfecte outfit? Let jij altijd op hoe andere eruit zien en zich kleden en geef je maar al te graag tips over hun uiterlijk? Dan zijn deze aankleedspelletjes echt iets voor jou. Deze spelletjes zijn namelijk het ideale tijdverdrijf voor iedereen die niet genoeg kan krijgen van mode, make-up en uiterlijk. alien

Haal de stylist in je boven

Met deze spellen haal je de stylist in jezelf naar boven en kun jij je talenten toepassen in alle situaties. De spellen zijn er niet alleen met vrouwelijke modellen, maar ook mannelijke modellen, dieren en zelfs sneeuwpoppen. Geef die bekende persoon een make-over, kies de perfecte galajurk voor die prinses of help een student een de ultieme college look. Kleed jouw favoriete karakter aan, verzorg de make-up en kies de juiste accessoires.

Creativiteit met kleding

Tijd voor school of werk, een leuke date, een avondje op de bank of de feestdagen? Laat jouw creativiteit op de vrije loop en pas elke look steeds opnieuw aan tot jij helemaal tevreden bent. Heb je te veel zomerjurkjes en sandalen gezien? Kies dan voor een van de andere seizoenen en de bijbehorende fashion items. Met deze aankleedspelletjes kun je eindeloos shoppen, combineren, experimenteren en adviseren zonder de consequenties. Laat jouw geweldige gevoel voor mode zien want de modellen in deze spelletjes hebben dringend jouw hulp nodig.

alien