Tijdmanagement spelletjes

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Zoek dan eens een nieuwe game tussen de tijdmanagement spelletjes. Deze spelletjes bieden namelijk precies de uitdaging waar jij naar opzoek bent. In een race tegen de klok probeer jij zo veel mogelijk punten te scoren. Blijf oefenen en zet een topscore neer die niemand meer van je afneemt. alien

Horeca spelletjes

Ben jij klantvriendelijk? Heb je een echte passie voor koken en bakken, of misschien gewoon voor eten? Heb je een goed geheugen en oog voor detail? Probeer dan een van de vele horeca spelletjes. Run je eigen restaurant of snack bar. Verzorg de bediening en zorg ervoor dat elke gast zo snel mogelijk de juiste bestelling krijgt. Vergeet ook niet het restaurant goed schoon te houden. Staat er nog een vies bord op tafel? Liggen er etensresten op de grond op zitten de zitplaatsen vol met sausvlekken? Dan is de kans groot de jouw gasten zo snel mogelijk weer de deur uitlopen. Bezwijk jij onder de stress en haal je de bestellingen door elkaar? Je gasten zijn niet tevreden met een salade als ze juist kwamen voor jouw fameuze hamburgers!! Speel tegen de klok en zorg dat elke gast weer tevreden jouw restaurant verlaat.

Is klantvriendelijkheid niet jouw ding maar wil je wel je steentje bijdragen in het restaurant? Werk dan als echte chef in je eigen keuken. Maak de lekkerste gerechten en zorg dat alles perfect gaar en warm bij de gasten terecht komt. Let je even niet op? Dan kun je die verbrande taart wel weggooien. Ontwijk obstakels en hete voorwerpen en zorg dat jij niet uitglijdt over die plas water bij de spoelkeuken.

alien