Video slots

Een video slot is een online casino wat is opgericht in het hoofdkantoor van Malta. Bij video slots is het te bedoeling dat je een rij van dezelfde icoontjes naast elkaar probeert te krijgen. Normaal gesproken wordt dit gespeeld op een gokkast maar bij Spelletjes-nl.nl kun je video slots ook online spelen.   alien

Breed aanbod aan video slots

Er zijn vele soorten video slots en zo hebben we ook een ruim aanbod aan video slots op Spelletjes-nl.nl. Denk aan vele soorten fruits video slots, maar ook vele andere leuke spelletjes. Als je rechtsboven op de site kijkt zie je drie horizontale streepjes. Als je hier op klikt zie je een hele lijst aan categorieën van allerlei soorten spellen. Vervolgens klik je op video slots en komt er een hele lijst aan verschillende soorten slots. Kies je favoriete video slot uit en begin met spelen!

Inzet bij video slots

Je kunt bij de meeste video slots al met een hele lage inzet beginnen met spelen. Wil je eerst even kijken hoe spel te werk gaat en welke je het leukst vindt? Maak dan gebruik van het oefengeld. Zo kun je eerst op je gemak kennis maken met het spel voordat je hier geld aan uitgeeft. Als je denkt dat je er klaar voor bent kun je echt geld gaan inzetten. Hoe meer je inzet hoe groter de kans is dat je met meerdere lijnen kunt winnen. Een verhoogde winst kan dus resulteren in een grotere winst. Begin snel met spelen en zie wat jou winst wordt!

alien