Toernooi spelletjes

De tournament-games of te wel toernooi spellen zijn spellen waarbij maar één doel is en dat is winnen. Het gaat er namelijk om dat je in een toernooi de beste wordt. Behalve dat winnen erg belangrijk is, is het ook de bedoeling dat je voor een langere tijd goed presteert. Alle vaardigheden moet je in de strijd gooien, om zo tot de beste resultaten te komen. Dit kan alleen natuurlijk als je eerst goed oefent. Kies snel je favoriete tournament-game uit en begin met spelen! alien

Vele soorten tournament-games bij Spelletjes-nl.nl

5Dice en Solitaire zijn erg populaire tournament-games bij Spelletjes-nl.nl en zijn er dan ook in verschillende varianten. 5Dice is een spel dat gebaseerd is op Yahtzee. Het is hier de bedoeling dat je zoveel mogelijk punten behaald met het gooien van 5 dobbelstenen. Door middel van verschillende categorieën kun je punten halen. Bij solitaire is het de bedoeling om in een zo snel mogelijke tijd het hele speelveld weg te spelen.

Kom bovenaan in de scorelijsten te staan

Zo hebben we naast deze 2 spelen ook nog vele andere leuke tournament-games. Bekijk vooral eens de hele pagina en kies je favoriete tournament-game uit! Probeer zoveel mogelijk toernooien te winnen en kom vervolgens bovenaan in de scorelijsten te staan. Zoals ze zeggen baart oefenen kunst. Begin daarom vandaag nog met spelen en wordt een van de beste spelers! Even een ander spel spelen tussen door? Je kunt gemakkelijk switchen van spel naar spel zodat je nooit uitgespeeld raakt. Wij wensen je veel succes en plezier toe!

alien