Muziek spelletjes

Geen ruimte in huis voor een hele piano? Of geen zin om elke week naar gitaarles te gaan? Geen probleem! Speel een van de muziek spellen uit ons aanbod en creëer de mooiste, of gekste, muziektonen! Ga op een muzikaal avontuur of speel wat je zelf graag wil. Muziek spellen zijn er om jouw creativiteit te stimuleren. Kies daarom nu een van onze leukste muziek spellen uit onderstaand aanbod. alien

Soorten muziek spellen

Ga jij voor pop, rock, klassiek of reggae bij onze muziek spellen? Kies voor een verhaallijn die jou ligt. Denk aan Tap the Tile, waarbij je op het juiste vakje moet klikken om een deuntje te maken, geef een vette show, speel als DJ of volg de gaafste verhaallijnen. Het kan allemaal met onze muziek spellen!

Speel jij op een viool, banjo, piano of harp? Of speel je zelfs op allemaal? Probeer nu een van onze spellen en wordt direct beter! Alles draait om ritme, toon en tijd, test nu of jij dat bezit. Dans je voeten er vanaf of jam je vrienden uit het spel met jouw te gekke tonen. Vorm samen een band, danscrew of popgroep en speel de sterren van de hemel!

Alle spellen op Spelletjes-NL zijn gratis en vrijblijvend online te spelen. Wij vragen dus niet om een programma te downloaden, installeren of accepteren alvorens de start.

alien