Boerderij spelletjes

Zit er stiekem een boer of boerin in jou verscholen, maar volg je het boerenleven liever thuis veilig vanuit achter je computer scherm? Op spelletjes-nl.nl vind je een groot aanbod in boerderij spellen. Help mee op het platteland, verzorg de schattige boerderijdieren, vervoer dieren of oogsten of verbouw groenten en fruit. Daarnaast mag je ook rijden in de grote, verschillende tractors. Ga de leuke uitdaging aan van het zware boerderijleven. De boerderij spellen zijn namelijk niet allemaal altijd makkelijk, maar dat maakt de spellen juist zo leuk. Verveling zal er zeker niet in zitten, op de boerderij valt altijd iets nieuws te beleven! alien

Wordt boer of boerin

Investeer in je boerderij en breid jouw boerderij uit door geld te verdienen van de oogsten en gewassen. Daarnaast kun je ook geld verdienen door de gelegde eieren van de kippen te verkopen of door de koeien te melken en de melk te verkopen. Leer op deze manier ook nog eens slim omgaan met geld en geef het wijselijk uit. Door deze spellen kom je erachter hoe het boeren leven in elkaar steekt en dát terwijl je gewoon thuis voor je computer zit! Wellicht zit er wel een echte boer of boerin in jou verstopt en is dit de baan waar je van droomt. Dat kan je natuurlijk alleen uit vinden als je de spellen hebt geprobeerd, dus waar wacht je nog op?

Speel de verschillende spellen en kom erachter welk boerderijleven bij jou past! Wij wensen jou alvast onwijs veel speelplezier.

alien