Arcade spelletjes

Een arcade spel, ook wel een speelautomaat genoemd, is een spelmachine die je wel eens vaker ziet in restaurants, cafés, snackbars, etc. Tegenwoordig worden ze vaak alleen nog als decoratie in deze ruimtes gebruikt. Voor deze spellen hoef je niet perse naar deze locaties te gaan maar kun je ook online spelen bij Spelletjes-nl.nl! Het enige wat je hoeft te doen is je laptop open te klappen! Neem vooral eens een kijkje, en ontdek welk spel het beste bij jou past. alien

Voor ieder wat wils

Bij Spelletjes-nl.nl hebben we een ruim aanbod aan arcade spellen voor verschillende leeftijdscategorieën. Zo kun je ook kiezen uit verschillende categorieën waardoor er voor iedereen wel een leuk arcade spel tussen zit. Hou je van sport? Ga dan voor een leuk voetbalspel. Vind je gokken leuk? Ga dan voor de verschillende soorten roulette spellen. Ga zo maar door. Bekijk alle arcade spellen bij Spelletjes-nl.nl en kies je favoriete spel uit!

Inzet bij arcade

Er zitten arcade spellen bij waarbij je kunt gokken. Dit hoeft echter niet, zo kun je namelijk ook gewoon voor de lol spelen. Bij het spel ‘Rock, Paper, Scissors’ wat in Nederlands bekend staat als ‘Steen, papier, schaar’ heb je de mogelijkheid om van te voren inzetten wie er gaat winnen. Ook heb je de mogelijkheid om zelf je inzet te kiezen waarmee je wilt gaan spelen. Als je dan vervolgens wint zou je ook nog je inzet kunnen verhogen als je dat wilt. Op deze manier kun je namelijk nog meer winst maken.

alien