Tower Defence spelletjes

Wanneer jij op zoek bent naar een leuk spel met echt strategisch inzicht zit je bij Tower Defence zeker goed. Want jij moet jouw toren natuurlijk beschermen tegen de vijand, en dit doe je kosten wat kost. Daarom plaats jij jouw gebouwen niet zomaar ergens, jij zorgt ervoor dat de vijand op afstand blijft. Kies een Tower Defence spel in een thema dat jij leuk vindt. Ga jij voor zombies, soldaten of misschien zelfs wel monsters? Op Spelletjes-NL bieden we een ruim, gevarieerd aanbod zodat jij kunt spelen in verschillende variaties. alien

Hoe werkt Tower Defence

Bij Tower Defence heb je strategisch inzicht nodig om tot de top de komen. Je moet namelijk jouw toren beschermen tegen monsters, vijanden en soldaten. Zodra zij op je pad komen is het aan jou de taak om hen te doden. Zodra je strategie brokkelt zal je toren overwonnen worden door de vijand. Om dit te voorkomen is het belangrijk dat je goed nadenkt over de plaatsing van je gebouwen, muren en wapens. Hoe meer monsters je dood, hoe meer van deze items je kunt plaatsen. Zo maak je jouw kans op de winst direct groter.

Variaties Tower Defence

Wanneer je kijkt naar Tower Defence spellen zie je dat er een groot aanbod is. Het is dan ook verstandig om een thema te kiezen dat bij jouw voorkeuren past. Denk aan een eiland, pinguïns, stickman of zelfs het wel bekend Clash Royale spel. Er is voor ieder wat wils binnen het spelaanbod van Tower Defence.

De spellen op Spelletjes-NL zijn volledig gratis en vrijblijvend te spelen.

alien